Onze V20 vliegenraam past in bijna elk raam, terwijl deze dan nog altijd gesloten of op kiepstand gezet kan worden. De unieke borstelsluiting sluit de V20 vliegenramen perfect af en biedt de best mogelijke bescherming tegen insecten. De V20 vliegenramen hebben ook het SuperView gaas als standaarduitrusting.
Van binnenuit merk je dus amper dat er een vliegenraam in het raam zit. De zwarte kleur van het gaas zorgt ervoor dat je alle kleuren in je tuin scherp kunt blijven zien. Het systeem kan zonder te schroeven geplaatst worden, via inox klemmetjes achter het raamkader.

Wat zijn de kenmerken van onze V20 vliegenramen?
• Geschikt voor ramen van aluminium, pvc en hout
• In verstek gezaagde hoekverbindingen
• Uniek profiel met ingewerkte borstelafsluiting rondom
• 20 mm breed Aluminium profiel verkrijgbaar in alle RAL kleuren en afwerkingen
• verstevigingsbuisje in het midden van de vliegenraam van 10mm diameter
• Altijd voorzien van supertransparant Superview vliegengaas
• In optie: opspannen van versterkt Strongview gaas of zonwerende screendoek

Vliegenraam V20

Vliegenraam V20 Vliegenraamexpert

Vliegenraam V35

De V35 is op technisch en esthetisch vlak het neusje van de zalm te noemen en wordt gemaakt van het sterkst beschikbare aluminium profiel op de markt, waardoor er voor standaard afmetingen (max.1200x1600mm) geen enkele tussenregel nodig is.  V35 vliegenraam past in bijna elk raam, terwijl deze dan nog altijd gesloten of op kiepstand gezet kan worden. De unieke borstelafsluiting sluit de V35 vliegenramen perfect af en biedt de best mogelijke bescherming tegen insecten. De V35 vliegenramen hebben ook het SuperView gaas als standaarduitrusting.
Van binnenuit merk je dus amper dat er een vliegenraam in het raam zit. De zwarte kleur van het gaas zorgt ervoor dat je alle kleuren in je tuin scherp kunt blijven zien. Het systeem kan zonder te schroeven geplaatst worden, via inox klemmetjes achter het raamkader.

Wat zijn de kenmerken van onze V35 vliegenramen?

Uitermate geschikt voor moderne strakke woningen.
In verstek gezaagde hoekverbindingen
Uniek profiel met ingewerkte borstelafsluiting rondom
35 mm breed Aluminium profiel verkrijgbaar in alle RAL kleuren en afwerkingen
GEEN verstevigingsbuisje in het midden tot afmetingen 1200mm x 1600mm
Altijd voorzien van supertransparant Superview vliegengaas
In optie: opspannen van versterkt Strongview gaas of zonwerende screendoek

Vliegenraam Classic

Onze CLASSIC vliegenraam is een topkwaliteit vliegenraam die we veel gebruiken voor houten landelijke ramen.Deze hor is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen van dieptes en is ook uit te breiden met borsteltjes die de vliegenraam beter doet aanpassen indien de makelaar op een andere diepte zit als de raamkader. Om de vliegenraam één geheel te maken met uw ramen zijn alle profielen in alle RAL kleuren en afwerkingen te lakken. Deze vliegenramen worden met verende inox klemmetjes uitgerust die achter het raamkader haken. Dit type van vliegenramen is ten allen tijde makkelijk verwijderbaar zonder schroeven of boren en beschadigd uw raam niet. Rolluik of niet, er bestaat voor praktisch elk raam een voorzet CLASSIC vliegenraam.

Enkele kenmerken van de CLASSIC vliegenraam:

  • Hoeken in verstek gezaagd voor betere esthetiek
  • Verkrijgbaar met standaard, clearview, pet-screen of inox vliegengaas
  • Uit te breiden met borstelprofieltjes
  • Verkrijgbaar in 4 verschillende profieldieptes : 11mm, 16mm, 24mm en 40mm
  • Verstevigingsbuisje in het midden
vliegenraam classic

Inzetvliegenraam

Inzet vliegenramen zijn enkel van toepassing bij complexe retro en renaissance profielen die de mogelijkheid tot het gebruiken van inox klemmetjes niet toelaten. Deze variant van de gewone vliegenraam wordt met behulp van extra op maat gemaakte profielen in de opening van de raam gezet. Dit type vliegenraam is ook gemaakt om te kunnen blijven zitten als u de raam sluit en is ook makkelijk te verwijderen voor onderhoud aan de ramen.

Al onze inzet vliegenramen kunnen in meer dan 500 verschillende kleuren gemaakt worden.