Insectenwering op maat

Vliegenramen afgestemd op jouw woning

Een goede verluchting zorgt voor een beter en gezonder leefklimaat in je woning. Heb je echter geen vliegenramen? Dan schiet je stressniveau de lucht in door de talloze insecten die je binnen het leven zuur maken. Vliegenramen bieden soelaas en zorgen dat je jouw woning zorgeloos kan verluchten zonder ongenode gasten binnen te halen.

Vliegenraam VE20

Onze CLASSIC vliegenraam is het neusje van de zalm in zijn soort.Deze hor is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen van dieptes en is uit te breiden met borsteltjes die de vliegenraam beter doet aanpassen indien de makelaar op een andere diepte zit als de raamkader. Om de vliegenraam één geheel te maken met uw ramen zijn alle profielen in meer dan 500 verschillende kleuren te lakken. De superlichte vliegenramen worden met verende inox klemmetjes uitgerust die achter het raamkader haken. Dit type van vliegenramen is ten allen tijde makkelijk verwijderbaar zonder schroeven of boren en beschadigd uw raam niet. Rolluik of niet, er bestaat voor praktisch elk raam een voorzet CLASSIC vliegenraam.

Enkele kenmerken van de V20 vliegenraam:

 • Verstevigde hoeken in verstek gezaagd voor betere esthetiek
 • Verkrijgbaar met standaard, clearview, pet-screen of inox vliegengaas
 • Uit te breiden met borstelprofieltjes
 • verkrijgbaar in 4 verschillende profieldieptes : 11mm, 16mm, 24mm en 40mm
 • Indien mogelijk ook te verkrijgen zonder verstevigingsbuisje in het midden

Vliegenraam VE35

Onze V35 vliegenraam is het neusje van de zalm in zijn soort.Deze hor is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen van dieptes en is uit te breiden met borsteltjes die de vliegenraam beter doet aanpassen indien de makelaar op een andere diepte zit als de raamkader. Om de vliegenraam één geheel te maken met uw ramen zijn alle profielen in meer dan 500 verschillende kleuren te lakken. De superlichte vliegenramen worden met verende inox klemmetjes uitgerust die achter het raamkader haken. Dit type van vliegenramen is ten allen tijde makkelijk verwijderbaar zonder schroeven of boren en beschadigd uw raam niet. Rolluik of niet, er bestaat voor praktisch elk raam een voorzet V35 vliegenraam.

Enkele kenmerken van de V35 vliegenraam:

 • Verstevigde hoeken in verstek gezaagd voor betere esthetiek en stevigheid
 • Verkrijgbaar met standaard, superview, pet-screen of inox
 • Ingebouwde borstels voor betere afdichting en bescherming van de raamkader tegen beschadiging.
 • 35mm breed profiel voor een strakke vormgeving 
 • Zonder verstevigingsbuisje in het midden

Inzet vliegenraam

Inzet vliegenramen zijn onder andere van toepassing bij complexe retro en renaissance profielen die de mogelijkheid tot het gebruiken van inox klemmetjes niet toelaten en voor ramen met borstweringingen. Deze variant van de gewone vliegenraam wordt met behulp van extra op maat gemaakte profielen in de opening van de raam gezet. Dit type vliegenraam is ook gemaakt om te kunnen blijven zitten als u de raam sluit en is ook makkelijk te verwijderen voor onderhoud aan de ramen.

Al onze inzet vliegenramen kunnen in meer dan 500 verschillende kleuren gemaakt worden.

Vliegenraam RV

Onze RV vliegenraam is het neusje van de zalm in zijn soort.Deze hor is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen van dieptes en is uit te breiden met borsteltjes die de vliegenraam beter doet aanpassen indien de makelaar op een andere diepte zit als de raamkader. Om de vliegenraam één geheel te maken met uw ramen zijn alle profielen in meer dan 500 verschillende kleuren te lakken. De superlichte vliegenramen worden met verende inox klemmetjes uitgerust die achter het raamkader haken. Dit type van vliegenramen is ten allen tijde makkelijk verwijderbaar zonder schroeven of boren en beschadigd uw raam niet. Rolluik of niet, er bestaat voor praktisch elk raam een voorzet RV vliegenraam.

Enkele kenmerken van de V35 vliegenraam:

 • Verstevigde hoeken in verstek gezaagd voor betere esthetiek en stevigheid
 • Verkrijgbaar met standaard, superview, pet-screen of inox
 • Ingebouwde borstels voor betere afdichting en bescherming van de raamkader tegen beschadiging.
 • 35mm breed profiel voor een strakke vormgeving 
 • Zonder verstevigingsbuisje in het midden
Insectenwering provincie Antwerpen

Vraag jouw offerte

Door onze gunstige ligging vlakbij de E19 in Rumst kunnen we snel ter plaatse komen om de mogelijkheden te bespreken en de nodige opmetingen te doen. Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier en we maken zo snel mogelijk een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en/of te komen opmeten.

Alle mogelijkheden op een rij

 • self-close systeem
 • (schuif)vliegendeur met kattenluik of hondenluik
 • plissé vliegenramen en –deuren
 • vliegendeur met gaas bovenaan en pet-screen onderaan (speciaal voor huisdieren)
 • elke RAL-kleur mogelijk
 • mogelijk voor elk formaat, vorm en materiaal van ramen of deuren
 • dakramen & Velux
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
}

Antwoord binnen 24uur

N

Steeds vrijblijvend

Onklopbare prijs/kwaliteit

Vliegenramen

Vliegenramen of anders genoemd horren kunnen voor alle type ramen voorzien worden, ongeacht het materiaal van het kozijn (PVC, aluminium, hout, staal, …). De meest gebruikte zijn voorzet vliegenramen, maar ook dakraam vliegenramen (Fakro, Velux, …) en inzet vliegenramen behoren tot de mogelijkheden.

Plissé

Een plissé hor bestaat uit een cassette die in elke gewenste RAL-kleur kan geleverd worden en een opgevouwen niet-reflecterende gaas. Ideaal bij schuiframen en deuropeningen waar weinig plaats is voor een vliegendeur, naar buiten draaiende deuren, veranda’s of dakramen.

(Schuif)vliegendeuren

Vliegendeuren kunnen voor alle type deuren voorzien worden, ook schuifdeuren. Heb je nu een klassieke pvc deur of een moderne aluminium deur? Voor elke stijl hebben wij de aangepaste profielen om er een meesterwerk van te maken. Zelfs voor smeedijzeren deuren kunnen wij een gepaste oplossing bieden. Al onze profielen zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen in elke gewenste RAL kleur en afwerking geleverd worden.

Tevreden klanten

Hun ervaring met de VliegenraamExpert

Vlotte service, goede afspraken. Raad ik iedereen aan.

Familie Scraeyen, Antwerpen

Top! (H)eerlijke service…. Prachtig eindresultaat.
Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn. Alles verloopt vlekkeloos! Offerte, definitieve opmeting én plaatsing… Geen enkel probleem! Een bedrijf wiens klanten centraal staan. Niet twijfelen om met deze mensen in zee te gaan!

Familie Bruyneel

Na ondertussen bijna een jaar nog steeds erg tevreden over onze vliegenramen. Een aanrader!

Tim De Lauw, Duffel

Bel ons

Locatie

Tuinwijk 121,
2840 Rumst

Regio's

Wij plaatsen in heel Vlaanderen