Uw partner in insectenwering

Vliegenramen Antwerpen

De VliegenraamExpert is de vakman in insectenwering voor de provincie Antwerpen. Van ’t stad tot in Mol en van Brecht tot in Mechelen komt de VliegenraamExpert aan huis voor een vrijblijvende offerte, de plaatsing en/of herstelling van vliegenramen en vliegendeuren. 

Vrijblijvende offerte voor vliegenramen en -deuren

Last van irritante vliegen en zoemende muggen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Kwalitatieve insectenwering is immers een kostenefficiënte en duurzame oplossing om frisse lucht binnen te laten en insecten buiten te houden. Dankzij vliegenramen en -deuren die aangepast zijn aan jouw woning kan je dag en nacht je woning verluchten zonder ongewenste insecten binnen te halen.

Insectenwering provincie Antwerpen

Vraag jouw offerte

Door onze gunstige ligging vlakbij de E19 in Rumst kunnen we snel ter plaatse komen om de mogelijkheden te bespreken en de nodige opmetingen te doen. Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier en we maken zo snel mogelijk een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en/of te komen opmeten.

Alle mogelijkheden op een rij

  • self-close systeem
  • (schuif)vliegendeur met kattenluik of hondenluik
  • plissé vliegenramen en –deuren
  • vliegendeur met gaas bovenaan en pet-screen onderaan (speciaal voor huisdieren)
  • elke RAL-kleur mogelijk
  • mogelijk voor elk formaat, vorm en materiaal van ramen of deuren
  • dakramen & Velux
}

Antwoord binnen 24uur

N

Steeds vrijblijvend

Onklopbare prijs/kwaliteit

Vliegenramen

Vliegenramen of anders genoemd horren kunnen voor alle type ramen voorzien worden, ongeacht het materiaal van het kozijn (PVC, aluminium, hout, staal, …). De meest gebruikte zijn voorzet vliegenramen, maar ook dakraam vliegenramen (Fakro, Velux, …) en inzet vliegenramen behoren tot de mogelijkheden.

Plissé

Een plissé hor bestaat uit een cassette die in elke gewenste RAL-kleur kan geleverd worden en een opgevouwen niet-reflecterende gaas. Ideaal bij schuiframen en deuropeningen waar weinig plaats is voor een vliegendeur, naar buiten draaiende deuren, veranda’s of dakramen.

(Schuif)vliegendeuren

Vliegendeuren kunnen voor alle type deuren voorzien worden, ook schuifdeuren. Heb je nu een klassieke pvc deur of een moderne aluminium deur? Voor elke stijl hebben wij de aangepaste profielen om er een meesterwerk van te maken. Zelfs voor smeedijzeren deuren kunnen wij een gepaste oplossing bieden. Al onze profielen zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen in elke gewenste RAL kleur en afwerking geleverd worden.

Tevreden klanten

Hun ervaring met de VliegenraamExpert

Vlotte service, goede afspraken. Raad ik iedereen aan.

Familie Scraeyen, Antwerpen

Top! (H)eerlijke service…. Prachtig eindresultaat.
Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn. Alles verloopt vlekkeloos! Offerte, definitieve opmeting én plaatsing… Geen enkel probleem! Een bedrijf wiens klanten centraal staan. Niet twijfelen om met deze mensen in zee te gaan!

Familie Bruyneel

Goede en duidelijke informatie. Afspraken heel correct nageleefd en het vliegenschuifraam is mooi opgeleverd. Wij zijn tevreden klanten.

Irene B. , Berchem

Bel ons

Locatie

Tuinwijk 121,
2840 Rumst

Regio's

Wij plaatsen in heel Vlaanderen