Uw partner in insectenwering

Vliegenramen Mechelen

De VliegenraamExpert met als uitvalsbasis Rumst komt bij je langs in Mechelen en omstreken en houdt de vliegen en zijn irritante vriendjes buiten. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Vliegenramen bieden tal van voordelen

En niet enkel tijdens de zomer. Vliegen, muggen en andere vliegende insecten blijven tot lang na de zomermaanden actief en steken soms vroeg in de lente al de kop op.

Om frisse lucht binnen te laten zonder een hele vliegen- en muggenplaag in huis te halen, bieden vliegenramen een kostenefficiënte oplossing. Zo kan je overdag en ’s nachts je woning verluchten zonder storende beestjes. Bovendien is een goed verluchte woning ook beter voor je gezondheid. 

Insectenwering regio Mechelen

Vraag jouw offerte

Door onze gunstige ligging kunnen we zeer snel ter plaatse komen om de mogelijkheden te bespreken en de nodige opmetingen te doen. Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier en we komen zo snel mogelijk bij je terug met een voorstel om langs te komen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
}

Antwoord binnen 24uur

N

Steeds vrijblijvend

Onklopbare prijs/kwaliteit

Vliegenramen

Vliegenramen of anders genoemd horren kunnen voor alle type ramen voorzien worden, ongeacht het materiaal van het kozijn (PVC, aluminium, hout, staal, …). De meest gebruikte zijn voorzet vliegenramen, maar ook dakraam vliegenramen (Fakro, Velux, …) en inzet vliegenramen behoren tot de mogelijkheden.

(Schuif)vliegendeuren

Vliegendeuren kunnen voor alle type deuren voorzien worden, ook schuifdeuren. Heb je nu een klassieke pvc deur of een moderne aluminium deur? Voor elke stijl hebben wij de aangepaste profielen om er een meesterwerk van te maken. Zelfs voor smeedijzeren deuren kunnen wij een gepaste oplossing bieden. Al onze profielen zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen in elke gewenste RAL kleur en afwerking geleverd worden.

Plissé

Een plissé hor combineert esthetiek en gebruiksvriendelijkheid aangepast aan de Belgische markt. Een plissé hor bestaat uit een cassette die in elke gewenste RAL-kleur kan geleverd worden en een opgevouwen niet-reflecterende gaas. Plissé horren bieden een ideale oplossing bij schuiframen en deuropeningen waar weinig plaats is voor een vliegenschuifdeur of vliegendeur, naar buiten draaiende deuren, veranda’s of dakramen.

Tevreden klanten

Hun ervaring met de VliegenraamExpert

Zeer fijne mensen en goede service! Materiaal van goede en degelijke kwaliteit. Snelle opmeting en levering! Topservice! Aanrader (prijzen waren ook zeer scherp!)

Jenna Lievens

Ondertussen is de levering van onze bestelling gebeurd. We zijn super tevreden van het resultaat 🤩
Het is helemaal zoals we hoopte , de extra service die we kregen was ook super . Gebeurde met de glimlach . Moest je toch overwegen om vliegenramen of deuren aan te schaffen , bij deze firma zit je goed 👍👍👍

Boni Van Brusselen

Snelle en correcte service, mooi werk en duidelijke uitleg!

Jens Vanhoof

Bel ons

Locatie

Tuinwijk 121,
2840 Rumst

Regio's

Wij plaatsen in heel Vlaanderen