Ben je die lastige zoemende beestjes ook beu? Met vliegenramen zet je vliegen, muggen en andere vliegende insecten buitenspel! De VliegenraamExpert met als uitvalsbasis Rumst komt bij je langs in Mechelen en omstreken en houdt de vliegen en zijn irritante vriendjes buiten. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Vliegenramen bieden tal van voordelen

Tijdens de zomermaanden maar ook daarbuiten ondervinden we steeds meer last van allerhande vliegende insecten. Om frisse lucht binnen te laten zonder een hele vliegen- en muggenplaag binnen te halen, bieden vliegenramen een kostenefficiënte oplossing. Zo kan je overdag en ’s nachts je woning verluchten zonder storende beestjes.

Bovendien stemt de VliegenraamExpert jouw vliegenramen naadloos af op jouw woning. Dankzij een grote keuze aan RAL-kleuren, formaten en vormen, kunnen we de vliegenramen en vliegendeuren volledig op maat maken. Geen lelijke, oubollige vliegenramen maar aantrekkelijke designs die niet alleen comfort en waarde toevoegen aan je woning maar ook zeer duurzaam zijn.

Vliegenramen in Mechelen en omstreken

Door onze gunstige ligging kunnen we zeer snel ter plaatse komen om de mogelijkheden te bespreken en de nodige opmetingen te doen. Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier en we komen zo snel mogelijk bij je terug met een voorstel om langs te komen.

Intussen kan je ook al een kijkje nemen naar onze realisaties van vliegenramen, horren en vliegen(schuif)deuren.

Moeten jouw vliegenramen hersteld worden? Ook dan kan je bij ons terecht! We komen graag bij je langs voor de herstelling van vliegenramen.

Openingsuren

Doorlopend open – ook tijdens het bouwverlof

Maandag: 9.00 – 20.00
Dinsdag: 9.00 – 20.00
Woensdag: 9.00 – 20.00
Donderdag: 9.00 – 20.00
Vrijdag: 9.00 – 20.00
Zaterdag: 9.00 – 20.00
Zondag: 12.00 – 18.00

Contact

adres magazijn:

(enkel op afspraak)

Tuinwijk 121

2840 Rumst

Tel.: 03/888 95 80
E-mail: [email protected]