Insectenwering op maat

Schuifvliegendeuren voor je huis of veranda

De meest gekozen oplossing voor een schuifdeur is een schuifvliegendeur. Als experts in insectenwering gaan wij er prat op dat wij het grootste aanbod schuifvliegendeuren in ons gamma hebben. Graag adviseren wij je in het kiezen van de mooiste en meest praktische oplossing voor uw schuifdeur in uw huis of veranda.

Zoals al onze producten zijn alle schuifvliegendeuren in elke gewenste RAL-kleur en afwerking te krijgen. Bovendien wordt dankzij onze flinterdunne vliegengaas het zicht naar buiten amper belemmerd en geniet u dus steeds van een onverstoord zicht naar buiten!

 

Schuifvliegendeur Classic

Onze “CLASSIC” schuifvliegendeur is een esthetisch antwoord voor elke schuifdeur of raam die voorzien moet worden van insectenwering. De boven- en ondergeleider  is slank van ontwerp en in verschillende uitvoeringen te verkrijgen zodat er voor elke situatie een gepaste oplossing is. De wieltjes in de wielhouder zijn van de hoogste kwaliteit en zitten bijna onzichtbaar verwerkt in de zelfdragende bovengeleider. Het schuivende paneel is op elk gewenst tijdstip te verwijderen zonder schroeven. De horizontale handgreep is in een handige 75mm S-greepdesign. In de classic line vliegenschuifdeuren zijn ook meerdere uitvoeringen, opties en afwerkingen mogelijk.

FOTO: Classic schuifvliegendeur met opties: vaste plaat onderaan 30cm + dierenluik

Kenmerken Classic schuifvliegendeur:

 • geschroefde hoeken
 • horizontale 75mm S-greep in het midden
 • zelfdragende vleugel met onzichtbare wieltjes bovenaan
 

Opties

R

Dierenluik

R

Dubbele uitvoering

R

Clearview petscreen

R

Eindstoppen

R

Vaste plaat onderaan

Schuifvliegendeur Small

Bij schuifdeuren met een rolluik is de kans groot dat de ruimte tussen de rolluikgeleider en de schuifdeur te klein is voor een standaard vliegenschuifdeur.

Met de smalle schuifvliegendeur, die een plaatsingsruimte nodig heeft van maximaal 21mm is ook in deze situatie een insectenvrije woning gegarandeerd. 

Al onze vliegendeuren worden op maat gemaakt. Ze kunnen geplaatst worden op nagenoeg elke (schuif)deur en kunnen in meer dan 500 RAL-kleuren gemaakt worden.

De wieltjes bevinden zich in de horizontale onderprofiel. Deze wieltjes zijn volledig geïntegreerd in het profiel. Anders als bij onze “Classic”, “Elegance” uitvoering is de smalle schuifvliegendeur geen dragende vliegenschuifdeur. 

Kenmerken schuifvliegendeur Small:

 • horizontale 90mm S-greep in het midden
 • Ideaal voor schuifdeuren met rolluik
 • hoeken geperst en in verstek gezaagd
 • stootrubbers links en rechts
 • kwaliteitswieltjes in ondergeleiding
 • makkelijk in- en uitneembaar

Opties

R

Vaste plaat onderaan

R

Dierenluik

R

Clearview petscreen

R

Stootrubbers

R

Dubbele uitvoering

Insectenwering provincie Antwerpen

Vraag jouw offerte

Door onze gunstige ligging vlakbij de E19 in Rumst kunnen we snel ter plaatse komen om de mogelijkheden te bespreken en de nodige opmetingen te doen. Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier en we maken zo snel mogelijk een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en/of te komen opmeten.

Alle mogelijkheden op een rij

 • self-close systeem
 • (schuif)vliegendeur met kattenluik of hondenluik
 • plissé vliegenramen en –deuren
 • vliegendeur met gaas bovenaan en pet-screen onderaan (speciaal voor huisdieren)
 • elke RAL-kleur mogelijk
 • mogelijk voor elk formaat, vorm en materiaal van ramen of deuren
 • dakramen & Velux
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
}

Antwoord binnen 24uur

N

Steeds vrijblijvend

Onklopbare prijs/kwaliteit

Vliegenramen

Vliegenramen of anders genoemd horren kunnen voor alle type ramen voorzien worden, ongeacht het materiaal van het kozijn (PVC, aluminium, hout, staal, …). De meest gebruikte zijn voorzet vliegenramen, maar ook dakraam vliegenramen (Fakro, Velux, …) en inzet vliegenramen behoren tot de mogelijkheden.

Plissé

Een plissé hor bestaat uit een cassette die in elke gewenste RAL-kleur kan geleverd worden en een opgevouwen niet-reflecterende gaas. Ideaal bij schuiframen en deuropeningen waar weinig plaats is voor een vliegendeur, naar buiten draaiende deuren, veranda’s of dakramen.

(Schuif)vliegendeuren

Vliegendeuren kunnen voor alle type deuren voorzien worden, ook schuifdeuren. Heb je nu een klassieke pvc deur of een moderne aluminium deur? Voor elke stijl hebben wij de aangepaste profielen om er een meesterwerk van te maken. Zelfs voor smeedijzeren deuren kunnen wij een gepaste oplossing bieden. Al onze profielen zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen in elke gewenste RAL kleur en afwerking geleverd worden.

Tevreden klanten

Hun ervaring met de VliegenraamExpert

Vlotte service, goede afspraken. Raad ik iedereen aan.

Familie Scraeyen, Antwerpen

Top! (H)eerlijke service…. Prachtig eindresultaat.
Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn. Alles verloopt vlekkeloos! Offerte, definitieve opmeting én plaatsing… Geen enkel probleem! Een bedrijf wiens klanten centraal staan. Niet twijfelen om met deze mensen in zee te gaan!

Familie Bruyneel

Na ondertussen bijna een jaar nog steeds erg tevreden over onze vliegenramen. Een aanrader!

Tim De Lauw, Duffel

Bel ons

Locatie

Tuinwijk 121,
2840 Rumst

Regio's

Wij plaatsen in heel Vlaanderen