Niets zo irritant als een hele dag lastige vliegen of zoemende muggen van je te moeten wegslaan. Met de juiste insectenwering geef je insecten geen kans. Reken daarom op de VliegenraamExpert voor vliegenramen in de regio van Brussel.

Hoe gaat de VliegenraamExpert te werk?

Na een eerste contactmoment komt de VliegenraamExpert bij je langs om de nodige opmetingen te doen, de keuzes met je te bespreken wat betreft materiaal, kleur, enzovoort. Ook wat betreft de gaas bieden we diverse opties. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor onze superview gaas die haast onzichtbaar is. Zo blijft naast je rust ook je zicht onverstoord. En voor extra gebruiksgemak kan je kiezen voor onze self-close vliegendeuren. Lekker handig!

Heb je huisdieren? Geen probleem! We kunnen onze vliegendeuren en schuifdeuren voorzien van een katten- of hondenluik zodat je trouwe viervoeter buiten kan zonder de insecten binnen te laten.

Eens we bepaald hebben welke vliegenramen en/of vliegendeuren het best geschikt zijn voor jouw huis of appartement, gaan we over tot de fabricage. Eens alles gemaakt is volgens onze strenge kwaliteitseisen, maken we een afspraak met je om alles te komen plaatsen.

Wil jij ook een insectenvrije woning? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Geniet het hele jaar van de voordelen van vliegenramen

Vliegenramen bieden niet enkel tijdens de zomermaanden bescherming tegen insecten. Ook tijdens de herfst en winter maken ze het mogelijk om je woning te verluchten zonder insecten binnen te laten. Zo geniet je 365 dagen van extra wooncomfort op een kostenefficiënte manier.

Onze vliegenramen en –deuren worden bovendien gemaakt met duurzame materialen zodat ze jaren meegaan. Daarnaast kan je ze ook moeiteloos afstemmen op je woning dankzij de grote keuze aan RAL-kleuren, formaten en vormen.

Openingsuren

Doorlopend open – ook tijdens het bouwverlof

Maandag: 9.00 – 20.00
Dinsdag: 9.00 – 20.00
Woensdag: 9.00 – 20.00
Donderdag: 9.00 – 20.00
Vrijdag: 9.00 – 20.00
Zaterdag: 9.00 – 20.00
Zondag: 12.00 – 18.00

Contact

adres magazijn:

(enkel op afspraak)

Tuinwijk 121

2840 Rumst

Tel.: 03/888 95 80
E-mail: [email protected]

Vliegenramen in regio Brussel

Door onze gunstige ligging kunnen we zeer snel ter plaatse komen om de mogelijkheden te bespreken en de nodige opmetingen te doen. Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier en we komen zo snel mogelijk bij je terug met een voorstel om langs te komen.

Intussen kan je ook al een kijkje nemen naar onze realisaties van vliegenramen, horren en vliegen(schuif)deuren.

Moeten jouw vliegenramen hersteld worden? Ook dan kan je bij ons terecht! We komen graag bij je langs voor de herstelling van vliegenramen.