Deurplissé

plisse-hordeur-frontaal

De deurplissé combineert de uitstekende eigenschappen van de Japanse plissédeur met de wensen van de Belgische markt. Dat resulteert in een schitterend product met een strak design, dat naadloos aansluit op elke opendraaiende deur of schuifdeur.

Het zwarte niet-reflecterende gaas belemmert amper het zicht naar buiten.

We vervaardigen al onze deurplissés op maat. Anders dan de concurrentie werken we verticaal met afgewerkte hoogtes. Zo zit het zwarte plastic einddopje altijd mooi verstopt in de bovengeleider van de deurplissé.

Omdat de deurplissé erg compact in elkaar vouwt, kan hij moeiteloos worden weggenomen en opgeborgen.

Rolhorplissé

Onze nieuwe rolhordeur combineert de uitstekende eigenschappen van de plissédeur met een strak opgespannen zwarte gaas i.p.v. een opgevouwen zwarte gaas. Dat resulteert in een schitterend product met een strak design, dat naadloos aansluit op elke opendraaiende deur of schuifdeur.

Het zwarte niet-reflecterende gaas belemmert amper het zicht naar buiten.

We vervaardigen al onze rolhordeuren op maat. Anders dan de concurrentie werken we verticaal met afgewerkte hoogtes. Zo zit het zwarte plastic einddopje altijd mooi verstopt in de bovengeleider van de deurplissé.

Rolhordeur frontaal

Raamplissé

raamplisse-frontaal

Een raamplissé is de ideale oplossing voor dakramen (alle merken) of ramen waarbij voorzet- of inzetvliegenramen geen mogelijkheid bieden.

Deze strakke en soepel lopende vliegenraam met het gevouwen gaas zoals de deurplissé is zowel “in de dag” als “op de dag” te monteren.

Het gevouwen gaas sluit elke raamopening netjes af en blijft altijd keurig op zijn plaats zitten. De raamplissé opent geruisloos en haast vanzelf.

Het zwarte niet-reflecterende gaas belemmert amper het zicht naar buiten.

Elke raamplissé wordt op maat gemaakt, volledig uit hoogwaardig aluminium en in elke gewenste RAL kleur verkrijgbaar.

We maken onze raamplissés volledig in verstek. De schroefjes zijn in dezelfde kleur gelakt als de raamplissé. Dat geeft uw buitenschrijnwerk uniformiteit.